Massage

Als een levensprobleem hoogtij viert, heb je vaak het gevoel dat je in de overlevingsstand staat. Alsof je buiten jezelf bent en geleefd wordt. En in wezen is dat ook zo. Door alle stress is het contact met je lichaam en je Zelf ondergeschikt geraakt. 


De heilzame werking van massage kan dan een fantastisch eerste redmiddel zijn. De diepe ontspanning en het herstel van het contact met je lichaam creëert ruimte voor beweging. Welke kant op, hangt helemaal af van de door jouw gewenste richting. Het kan zijn dat alleen masseren voldoende is om zelf weer verder te kunnen. Vaak is een combinatie met Mind Detox sessies raadzaam voor meer innerlijke rust en helderheid.


In-je-lijf-zijn massage

€ 85,- (1 uur)

Ontspannende en verzorgende massage met warme olie, gericht op tot rust komen en bewustwording van de connectie met je lijf. 


Ayurvedische massage

€ 110,- (2 uur)

Diep ontspannende en helende massage met warme Ayurvedische kruidenolie, inclusief je hoofd en gezicht. Voor we starten bespreken we kort hoe jij je voelt (zowel lichamelijk als emotioneel). Ik stem de behandeling en de olie af op wat je die dag nodig hebt.


Pinda Swedana

€ 95,- (1,5 uur)

Ayurvedische massage met warme kruidenbundels. Heerlijke remedie tegen stijfheid, pijnlijke spieren, lethargie en voorjaarmoeheid. Ondersteunend bij afvallen en detoxen. Verwarmend, reinigend, activerend en ontspannend. 


Ancient massage

Alleen op aanvraag (2,5 uur, inclusief kort voor- en nagesprek)

Eeuwenoude therapeutische massagevorm die gericht is op het werken met het energetische systeem. De aanraking is daarom zacht. Je ligt aangekleed op een zachte mat op de vloer en ontvangt een combinatie van strekkingen en drukpuntenbehandeling in een flow die vergelijkbaar is met yoga en Tai Chi. Zo bewogen worden hersteld de energiebalans op alle niveaus en is een unieke ervaring. Level 1, stijl Dr. Jivaka Kumarbaccha, beoefend en geborgd in Noord Thailand.


" Sneha is Sanskriet voor liefde en genegenheid. En dat vat het belang van massage zo mooi samen. Tijd voor jezelf op een manier die op alle aspecten van jouw mens-zijn doorwerkt. Ongeacht wat zich op dat moment in jouw leven afspeelt."

- Cisca -