Mind Detox

Onbewuste overtuigingen, onderdrukte emoties en ondermijnende gedragspatronen kunnen een dusdanige negatieve werking hebben dat ze tot mentale toxiciteit leiden. Omdat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, kan die giftige werking serieuze problemen veroorzaken.


De innerlijke weerstand tegen wat zich voordoet in je leven, is een geheime bron van stress die heel goed een reden kan zijn waarom jouw probleem tot op heden niet is opgelost. Je kunt alles wat je meemaakt in je leven echter gebruiken als middel om te helen. Het begint met er voor jezelf zijn. Door stukje bij beetje te blijven bij wat een ander of een situatie in je aanraakt. De stukken in jezelf waar je - vaak onbewust en aangeleerd- je voor afsluit. Je mist hierdoor de kracht van het huidige moment, dat je steeds weer de kans biedt op herstellen en helen.

Mind Detox is een prachtige mix van therapie en spiritualiteit. In veilige één op één sessies werken we samen aan het veranderen van de relatie met je lichaam, je mind en je emoties. Tijdens de eerste sessie vertel je wat er in je leven speelt. De ervaring leert dat dit vertellen aan iemand die zonder oordeel en met volledige aandacht naar je luistert, al verlichting brengt. We stellen vast waar je van wilt loskomen en waarom. In één of meerdere vervolgsessies onderzoeken we de verborgen oorzaak van het probleem en werken aan het oplossen daarvan. Je krijgt eenvoudige technieken aangereikt die je helpen de verschuiving te maken naar het hier-en-nu. Je gaat makkelijker meebewegen met wat is en je lichaam krijgt meer ruimte om te doen wat het van nature doet: zichzelf helen. Rode draad is het steeds weer opzoeken van de connectie met je ware zelf en de universele levensenergie die als een onuitputtelijke stroom door je heen vloeit. Vanuit die basiskracht herwin jij in je eigen tempo en op jouw unieke manier je autonomie.

 

Als je toe bent aan nieuwe manieren van denken, voelen, genezen en leven dan is Mind Detoxen het antwoordt. 

“Ik heb echt een geweldig resultaat behaald na het werken met Cisca. We onderzochten de onderliggende oorzaak van een beknelde zenuw in mijn been. Wat naar boven kwam was dat ik onbewust het tempo van het leven wilde beheersen. Het is verbazingwekkend hoe vredig ik ben met alles wat er sinds de sessie in mijn leven gebeurt, dingen waarvan ik zou hebben gezegd dat ze ‘te snel’ of ‘te langzaam’ gebeuren. En de pijn is ook weg!”

- Faye - 

Tarieven

Mind Detox sessie 1,5 uur: € 95,-

Tweewekelijkse Mind Detox sessie 1 tot 1,5 uur: € 85,- 

Ook online mogelijk

One day you will understand....

that happiness was always about learning how to live with yourself....

 

That your happiness was never in the hands of others.

 

One day you will realise

that true happiness comes from within.