Over Cisca

Cisca is Ayurvedisch & energetisch masseur, Ayurvedisch voeding- en leefstijlcoach, meditatieliefhebber en Mind Detox Master practitioner.


Zij integreert haar kennis en levenservaring in een holistische manier van werken. Het oplossen van de oorzaak van problemen, in plaats van alleen symptomen te behandelen is steeds het uitgangspunt. Een onmisbare aanvulling op de reguliere gezondheidszorg.

 

Cisca helpt je om antwoorden te vinden door je naar de grotere verbanden te laten kijken. Door haar vertrouwen in de onderlinge samenhang van alles geeft zij een gevoel van veiligheid en stabiliteit. Ze kan zich van nature afstemmen op de emoties van mensen. Ze ontdekt van moment tot moment de veranderingen in je enthousiasme, geluk, hoop, wanhoop, triestheid of apathie op. Ze houd rekening met deze informatie waardoor je merkt dat ze je echt begrijpt. Haar manier van werken tijdens zowel de gespreksessies als het masseren is zacht, diepgaand en helend. Omdat zij het potentieel in jou ziet en zelfs kleine signalen van vooruitgang opmerkt, helpen haar aanmoedigingen en werkwijze je te leren, te groeien en je perceptie te veranderen.

 

Met de stroom meegaan, dat is wat ze het liefste wil. Ze is iemand die in het hier en nu leeft, elke dag neemt zoals die komt en slechts één dag vooruit kijkt in de toekomst. Haar vertrouwen in het Onnoembare en haar verlangen om een vrij leven te leven, bieden haar houvast in de dynamiek van alledag.

"Elk mens gaat hier in deze wereld, zelf zijn eigen weg. Toch zijn we niet alleen. We zijn onlosmakelijk verbonden met een bron van oneindige levensenergie, Licht en Liefde die door ons heen stroomt en die we volledig kunnen vertrouwen. Het is de fundering van mijn vaardigheden en kennis, wat betekent dat wat ik doe en doorgeef gefundeerd is in Liefde. Vanuit een innerlijk weten én levenservaring word ik mij er steeds meer van bewust dat ik kan kiezen vanuit welk perspectief ik wil leven. Vanuit het ego, het denken, de persoonlijkheid die van alles heeft aangeleerd. Of vanuit mijn hart en ziel waar ik de Onvoorwaardelijke Liefde ervaar. Deze eindeloze dans tussen de twee aspecten van mens zijn is wat leven zo fascinerend maakt. Als een soort gids help ik anderen zich weer bewust te worden van deze verbondenheid en keuzevrijheid." 


Kwalificaties

Energetisch masseur (Ancient massage)

Opgeleid door Energy worker en Thaise massagetherapeut Rahul Bharti, creator van The Healing Hands Centre.

Mind Detox Master Practitioner
Opgeleid door therapeutisch coach, meditatieleraar en auteur Sandy C. Newbigging, creator van onder meer de Mind Detox Academy.

Ayurvedisch Voedings- en levensstijlcoach
Opgeleid door Ayurvedisch practitioner Frederieke Coevée, creator van Divine Ayurveda. 

Ayurvedisch masseur
Opgeleid door Ayurvedisch practitioners Erica Nab en Frederieke Coevée.